News and events

Festival Centrum Sibiu Festival Centrum Sibiu

Denumirea proiectului: Festival Centrum Sibiu Suprafata construita: 28.000 mp Lucrari: Structura de rezistența prefabricata, pardoseli, suprabetonari, închideri

More

Welcome

Firma Bauelemente realizează structuri din elemente prefabricate din beton armat-precomprimat şi închideri perimetrale-învelitori.

Beneficiind la înfiinţare de investiţii de peste 10 mil. EURO, societatea a reuşit să devină în numai 2 ani unul dintre liderii pieţei autohtone în domeniul său de activitate, având o capacitate anuală de realizare a peste 200.000 mp de suprafaţă construită.

Calitatea este garantată de tehnologia de ultimă oră în proiectare, producţie şi montaj.
Biroul de proiectare din cadrul societăţii dispune de un număr de peste 10 proiectanţi specializaţi, cu vastă experienţă în domeniu, fiind astfel cel mai mare şi performant din România.

spalieriPentru diversificarea gamei de produse, Bauelemente a realizat o investiţie iniţială de 1,5 milioane de euro iar până în prezent investiţia în fabrica dedicată prefabricatelor de beton pentru agricultură a ajuns la 5 milioane de euro.
Odată cu finalizarea noii fabrici dedicată producției de stâlpi din beton precomprimat pentru agricultură la sfârșitul anului 2015, Bauelemente este singurul producător din Romania de spalieri pentru agricultură, mai precis pomicultură şi viticultură şi cel mai mare din Sud-Estul Europei.
Stâlpii din beton precomprimat (spalierii) pentru agricultură sunt folosiţi ca elemente de susţinere în pomicultura intensivă şi superintensivă, în viticultură, dar şi pentru împrejmuiri. Pentru producţia stâlpilor este folosită tehnologia de armare cu toroane şi betonul de clasă superioară C40/50. Graţie echipamentelor de producţie de ultimă generaţie pentru precomprimarea betonului, rezultă un produs finit cu perioadă îndelungată de folosinţă.

Hala productie stalpi